Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dubbelglas-subsidie.nl
Dubbelglas-subsidie.nl

De voordelen van isolatieglas

In een woning die niet goed geïsoleerd is gaat er veel warmte verloren door de ramen. Investeren in glasisolatie is dan ook geen overbodige luxe. Veel woningen in Nederland zijn tegenwoordig al voorzien van HR++ glas. Heb jij dit nog niet, dan is het raadzaam om onderstaande voordelen nog eens op je in te laten werken.

1) Stookkosten

Door te kiezen voor glasisolatie verliest je woning minder snel warmte. En minder warmteverlies betekent automatisch minder stookkosten. Daarnaast blijft je woning dankzij isolerend glas in de zomer een stuk koeler. Ook dat is een groot voordeel en kan dit jou de nodige kosten schelen. Je hoeft immers minder gebruik te maken van de airconditioning of van ventilatoren.

2) Verbeterd wooncomfort

Isolatieglas biedt naast energiebesparing ook meer comfort in jouw woning. Zo heb je geen last meer van kille ramen die kou afstralen en is er minder tocht in de kamers. Ook zul je minder of zelfs helemaal geen last meer hebben van condens op de ramen en heeft isolatieglas een geluiddempende werking. Zeker wanneer je in een drukke omgeving woont, zul je merken dat je beduidend minder geluidsoverlast zult ervaren. Dit alles leidt tot een verbeterde wooncomfort natuurlijk.

3) Milieu

Doordat je kunt besparen op het energieverbruik, betekent dat jouw woning minder belastend is voor het milieu. Energieverbruik betekent immers CO2-uitstoot, hetgeen wat klimaatverandering in de hand werkt.

4) Inbraakwerend

Logischerwijs is dubbelglas voor inbrekers een grotere drempel dan enkel glas. Het ‘ruitje intikken’ om binnen te komen wordt er niet bepaald makkelijker op wanneer jij je woning hebt voorzien van dikker en dus sterker glas.

5) Waardestijging van je woning

Wanneer je in dubbelglas investeert, komt deze investering in het geheel terug in de meerwaarde van de woning! Los van alle bovengenoemde voordelen zijn de kosten dus indirect gedekt.

Overtuigd?

Kom dan gratis in contact met lokale glaszetters en laat je adviseren over de mogelijkheden. Door meerdere offertes naast elkaar te leggen en te kiezen voor de beste deal kun je tevens besparen op de aanschafkosten.

 

Offertes van glaszetters ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters