De website www.dubbelglas-subsidie.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Subsidie hoogrendementsglas

In Nederland zijn er verschillende subsidies geweest waar je gebruik van kon maken. Helaas behoren deze nu tot het verleden. Er is echter wel een verlaagd BTW-tarief voor de gewerkte uren van het plaatsen van het glas. Dat is op dit moment nog het enige voordeel voor hoogrendementsglas.

Geluk?

Het kan nog wel zijn dat je geluk hebt en dat jouw provincie of gemeente nog een potje heeft voor het kopen van hoogrendementsglas. Het is echter in de meeste gevallen allemaal op.

Goedkoop lenen?

Wat nog wel mogelijk is en natuurlijk ook een vorm van subsidie is, is een goedkope lening voor de investering van het hoogrendementsglas. Het is echter anders benoemd en het wordt ook anders uitgevoerd. Zie: www.energiebespaarlening.nl

Direct korting op hoogrendementsglas

Het beste is het om meerdere offertes voor hoogrendementsglas op te vragen en ook voor het plaatsen ervan. Het is mooi om de verschillende mogelijkheden te ontdekken qua kosten, maar ook qua kwaliteit, service en boven alles ook de garantie. Door op de combinatie van deze verschillende punten te letten is het mogelijk om een goede deal te sluiten. Het verschil tussen de hoogste en de laagste prijzen van de offertes voor hoogrendementsglas kunnen soms wel tot 30% verschillen.

Het is dus zeker de moeite waard om meerdere offertes op te vragen en deze te vergelijken.

Isolatieglas? Nieuw dubbelglas? Kom gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in je regio en vergelijk het lokale aanbod. Op deze manier is het mogelijk om te besparen op de kosten die je moet maken. En betaal je nooit te veel voor je opdracht.