De website www.dubbelglas-subsidie.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Rendement

Als je voor isolatieglas kiest dan is het natuurlijk goed om te weten welk rendement je mag verwachten. Een hoog rendement zorgt ervoor dat je sneller jouw investering kunt terugverdienen. Het is goed om de verschillende mogelijkheden te bekijken om een goed rendement te behalen.

Het financiële rendement

Voor de meeste mensen is het financiële rendement natuurlijk van belang en kun je dit gemakkelijk uitrekenen. Je hebt hiervoor wel enige informatie nodig. Zo is het belangrijk om te weten wat je gaat besparen op de energierekening door de aanschaf van het isolatieglas. Het rendement is dan de besparing gedeeld door de investering die je doet.

Het rendement op het energieverbruik

Een ander rendement wat eigenlijk nauw samenhangt met het financiële rendement is het rendement op het energieverbruik. Hier wordt gekeken naar het huidige energieverbruik en die na het installeren van het glas. Het rendement is dan te berekenen door het nieuwe energieverbruik minus het oude energieverbruik te delen door het oude energieverbruik.

Je wilt ook een goed rendement?

Je kunt bij meerdere dubbelglas aanbieders een offerte aanvragen om zo een goed beeld te krijgen van de kosten en het potentiële rendement van isolatieglas voor in jouw woning of kantoorpand. Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend.

Isolatieglas? Kom gratis in contact met glaszetters in je regio en vergelijk het lokale aanbod. Op deze manier is het mogelijk om te besparen op de kosten die je moet maken. En betaal je nooit te veel voor je opdracht.