De website www.dubbelglas-subsidie.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

HR++ glas

Met HR++ glas is het mogelijk om geld te besparen op de stookkosten. Er zijn volop voordelen van HR++ glas. Dit type isolatieglas is het beste soort die je kunt kopen en zal daarom ook de meeste besparing opleveren.

De kosten

De gemiddelde kosten van HR++ glas liggen rond de €80 euro per vierkante meter. HR++ glas is een van de meest populaire soorten hoogrendement glas in Nederland. Het zorgt voor een goede isolatie en ook zorgt het voor een aangenamer gevoel in huis. Op de beglazing is een extra coating aangebracht voor een nog sterkere isolatie.

De voordelen van HR++ isolatieglas

  • Er is beperkt warmteverlies
  • Het bespaart energiekosten
  • Het heeft een extra zonwerende optie

Het belangrijkste voordeel voor HR++ glas is, dat het uitstekend isoleert. Je krijgt een goede temperatuur in jouw woning. De meeste warmte verdwijnt in een woning door het dak en de ramen. Door deze dus goed te isoleren is het mogelijk om een goede isolatie te krijgen van de hele woning. In vergelijking met normaal glas is de woning 2,5 keer beter geïsoleerd.

Vraag daarom meerdere offertes op bij verschillende aanbieders.

Kom gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in je regio en vergelijk het lokale aanbod. Op deze manier is het mogelijk om te besparen op de kosten die je moet maken.