De website www.dubbelglas-subsidie.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

HR+ glas

Veel mensen kiezen ervoor om hun ramen beter te isoleren. Dat is niet vreemd, aangezien de meeste warmte verloren gaat uit de woning via de ramen. Er is dus winst te boeken door de ramen te isoleren. De ramen kun je met dubbelglas isoleren, hoogrendement glas, HR+ glas of met HR++ glas. Afhankelijk van jouw budget is het mogelijk om een keuze te maken uit een van deze soorten isolatieglas. Hoe beter de isolerende werking, hoe duurder het isoleren van jouw ramen is.

Waarom voor HR+ glas kiezen?

Als je geen groot budget hebt om jouw ramen te isoleren dan kun je het beste kiezen voor HR+ isolatie. Zeker als je normaal glas hebt dan is het een grote winst om deze ramen te veranderen naar HR+ glas.

Wat kost HR+ glas?

Er zijn verschillende mogelijkheden om achter de kosten te komen van HR+ glas. Het beste kun je bij verschillende aanbieders een offerte opvragen om zo achter de kosten voor dubbelglas te komen. Hiermee weet je dan precies wat er mogelijk is en of je wel of niet voor HR+ glas moet kiezen. Of bekijk de prijzen.

Isolatieglas? Nieuw dubbelglas? Kom gratis en vrijblijvend in contact met glaszetters in je regio en vergelijk het lokale aanbod. Op deze manier is het mogelijk om te besparen op de kosten die je moet maken. En betaal je nooit te veel voor je opdracht.