De website www.dubbelglas-subsidie.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Diktes

Als je dubbelglas gaat kopen voor een bestaand kozijn dan is het goed om te weten wat de dikte is van het nieuwe glas. Bij dubbelglas is het belangrijk om voor de juiste diktes te kiezen. De diktes zijn verschillend per type glas en zijn ze op de volgende manier opgebouwd: als het eerste glas bijvoorbeeld 5 millimeter dik is, de spouw 4 millimeter en het laatste laag glas 6 millimeter dan is het totaal 15 millimeter. Hoe dikker het glas, hoe duurder maar is de isolerende werking in de meeste gevallen ook beter. Bij het aanschaffen van isolatieglas moet je dus rekening houden met de diktes en zou het nieuwe dubbelglas perfect in de bestaande kozijnen moeten passen.

De juiste dikte

Het is goed om de diktes te kennen van de verschillende ramen welke je nodig hebt. Laat het door een expert opmeten. Op die manier ben je niet verantwoordelijk voor het bestellen van de juiste ruiten. Als je zelf dubbelglas bestelt en deze daarna niet passen dan kan dat namelijk een dure grap zijn. Een glaszetter weet hier alles van en kan je adviseren over de mogelijkheden.

De beste offerte voor dubbelglas

Het is goed om bij meerdere aanbieders een offerte op te vragen. Op die manier krijg je een goed beeld van de verschillende prijzen, mogelijkheden en opties om ook dubbelglas in jouw huis te krijgen. Kies de partij welke voldoende ervaring heeft en jou de juiste kwaliteit kan bieden voor isolatieglas. Vergelijk vervolgens deze offertes op basis van kwaliteit, garantievoorwaarde en prijs.

Isolatieglas? Kom in contact met glaszetters in je regio en vergelijk het lokale aanbod. Op deze manier is het mogelijk om te besparen op de kosten die je moet maken. En betaal je niet te veel voor jouw opdracht.